سبک زندگی

علت عدم نعوظ در مردان چیست ؟ 

دلیل عدم نعوظ در مردان چیست؟ نعوظ در مردان یک شرایط پزشکی است که به معنی عدم قدرت کامل در برداشتن پوسته کامل قسمت بالایی قضیه (غلطک) هنگام انتصاب آن است. به عبارت دیگر، غلطک به طور کامل از سر قضیه برداشته نمی‌شود و بخشی از آن روی قضیه باقی می‌ماند. این شرایط ممکن است در هنگام انتصاب آلت تناسلی مردان رخ دهد و ممکن است به دلیل عوامل مختلفی از جمله عوامل فیزیکی و عوامل روانی ایجاد شود. با محبوب ترین ها همراه باشید.

نعوظ می‌تواند در سطوح مختلفی از شدت و شکل ارائه شود، بنابراین باید با توجه به شدت و نوع آن، درمان مناسب انجام شود. درمان نعوظ شامل مشاوره روانی، تمرینات ورزشی، داروهای خاص، ماساژ و در موارد شدیدتر، جراحی می‌شود.

در هر صورت، نعوظ ممکن است برای برخی افراد به عنوان یک موضوع آزاردهنده و ناراحت کننده تلقی شود، بنابراین بهتر است با پزشک خود مشورت کنید تا راه‌حل مناسب برای درمان آن را پیدا کنید.

دلایل عدم نعوظ در مردان

اختلال نعوظ يک بيماري جنسي شايع در مردان است که گاها سبب ديسترس شديد بيمار و همسر وي مي شود. خوانندگان محترم بايد بدانند که اختلال نعوظ داراي علل زيادي است و بدون تشخيص علت، اقدام به درمان يا جنبه تسکيني داشته و يا بيفايده خواهد بود. يکي از راههاي اطلاع رساني براي عامه مردم، تهيه جزوات ساده و بدون اطاله کلام است، که در آن نويسنده بطور مستقيم به موضوع مي پردازد و خواننده نيز حداکثر بهره را خواهد برد. در اولين قسمت از اين سلسله نوشتارها، ابتدا علل اختلال نعوظ فهرست وار ذکر مي شوند و بعد راههاي درماني بصورت فهرست وار آورده خواهند شد، اميدوارم خوانندگان محترم از آن سود ببرند. براي يک نعوظ طبيعي در مرد 4 سيستم در بدن بايد طبيعي بوده و هماهنگ با هم عمل کنند.

اين 4 سيستم عبارتند از:

  1. سيستم عصبي
  2. سيستم هورموني
  3. سيستم عروقي
  4. سيستم رواني.
    اختلال در هر کدام مي تواند منجر به اختلال در نعوظ شود.
رفع مشکل نعوظ در مردان
رفع مشکل نعوظ در مردان

مهمترين علل اختلال نعوظ در مردان :

1. علل رواني

اضطراب در برقراري رابطه جنسي که در آن مرد نگران از انجام موفقيت آميز رابطه جنسي است. مشکلات در روابط با همسر استرسهاي رواني (مشغله زياد، کار دو شيفته، درگيري خانوادگي و فاميلي، از دست دادن کار، وجود بيمار در خانواده، مشکلات اقتصادي و غبره) بيماريهاي رواني مثل افسردگي

2.علل مربوط به سيستم عصبي

  • سکته مغزي
  • بيماري آلزايمر
  • آسيب به نخاع شوکي
  • آسيب به اعصاب داخل لگن (عصب گيري اعضاء تناسلي از اعصاب داخل لگن است، اگر اين اعصاب آسيب ببينند، بيمار ممکن است دچار اختلال نعوظ شود. در جراحهياي داخل لگن گاها اين اعصاب آسيب شديد مي بينند).
  • ديابت (بيماري ديابت سبب آسيب به اعصاب محيطي مي شود) شکستگي لگن بيماري ام اس بيماري پارکينسون

3.علل عروقي:

آن مهمترين علت اختلال نعوظ در مردان است. علل عروقي به دو دسته بزرگ تقسيم مي شوند: علل شرياني و علل وريدي. براي نعوظ طبيعي خون بايد از طريق شريان وارد آلت تناسلي شود و سپس با بسته شدن وريدها در داخل آلت تناسلي بدام بيفتد. اگر ميزان جريان خون شرياني به آلت تناسلي کافي نباشد و يا وريدها به موقع بسته نشده و خون را بدام نيندازند، اختلال نعوظ در مرد ايجاد خواهد شد.

آترواسکلروز يا تصلب شرائين که در آن با بالا رفتن سن شرائين قابليت ارتجاعي خود را از دست داده و بعلت رسوب کلسترول در جدار آنها، مجراي عروق تنگ مي شود.
فشارخون ديابت، ديابت سبب اختلال عروق در سرتاسر بدن مي شود. آسيب به لگن از جمله شکستگي لگن که در آن شرياني که به آلت تناسلي خون مي رساند قطع مي شود.

4.علل هورموني

کم کاري غدد جنسي افزايش پرولاکتين خون

5. مصرف بعضي از داروها:

مصرف تعدادي از داروها سبب اختلال نعوظ و يا تشديد آن مي شود. به خاطر داشته باشيد شما به هيچ وجه نبايد سرخود دارو را قطع و يا تعويض نمائيد. حتما با پزشک معالج خود مشورت نمائيد. مصرف بعضي از داروها مثل داروهاي ضد فشارخون و ضد افسردگي براي سلامت انسان حياتي هستند. اين نکته براي اين ذکر مي شود که خوانندگان محترم بدانند که مشکل آنها چه منشائي دارد و بيخود متحمل هزينه نشوند. در داروهاي سرماخوردگي ماده اي وجود دارد که ممکن است در مردانيکه از قبل داراي نعوظ خوبي نبودند با مصرف آنها دچار اختلال نعوظ شديد شوند، اين بيماران فقط بايد صبر کنند تا مصرف دارو تمام شود، و بدنبال آن مشکلشان حل خواهد شد.

  • داروهاي ضد فشار خون
  • داروهاي ضد افسردگي
  • داروهاي ضد هورمونهاي مردانه
  • سوء استفاده از الکل و مواد
  • کشيدن سيگار

6. ساير علل

بيماري پيروني که در آن يک يا چند پلاک سفت در روي آلت تناسلي ظاهر شده و منجر به کجي آلت تناسلي مي شود. اين بيماري در بيشتر موارد سير پيشرونده دارد و منجر به ناتواني جنسي کامل مي شود.

  • نارسائي مزمن کليه
  • بيماريهاي قلبي
  • شيمي درماني
  • پرتو درماني
  • براي درمان اختلال نعوظ راههاي زيادي

وجود دارند که جهت راهنمائي شما عزيزان در زير فهرست وار ذکر مي شوند. در ضمن هيچيک از داروههاي گياهي و مکملها که در بازار وجود دارند و يا از طريق شبکه هاي ماهواره اي تبليغ مي شوند، مورد تائيد مجامع علمي معتبر نيستند. ما هيچ داروئي نداريم که تمام انواع اختلالات جنسي را در تمامي بيماران صد در صد درمان کند. ما هيچ داروئي نداريم که همزمان اختلال نعوظ و انزال زودرس را درمان کند. براي درمان اختلال نعوظ 4 خط درماني وجود دارد که به ترتيب طي مي شوند. گاها پزشک بسته به شرايط بيمار تصميم مي گيرد که مثلا از خط سوم درماني شروع کند. خطوط درماني به
قرار زير هستند:

خط اول درماني: در بسياري از موارد نيازي به تجويز دارو نيست. کافي است بيمار سبک زندگي خود را اصلاح کند. ايجاد تغييرات در سبک زندگي:

قطع سيگار و مصرف مواد مخدر
بهبود دادن به رژيم غذائي
ورزش مرتب و منظم
کاهش استرس روزانه
کنترل ديابت و مصرف منظم داروهاي قلبي
عروقي
کاهش کلسترول خون
کاهش وزن
تغيير داروهاي مسبب اختلال نعوظ
برطرف کردن مسائل رواني زندگي
برخورد با باورهاي نادرست در مورد
مسائل جنسي
بر طرف کردن يائسگي مردانه

خط دوم درماني:

داروهاي خوراکي

داروهاي خوراکي با اثرات محيطي (داروهائيکه بر روي آلت تناسلي تاثير مي گذارند)
داروهاي خوراکي با اثرات مرکزي (داروهائيکه
بر روي نقاط بخصوصي از مغز تاثير مي گذارند)
مشاوره و آموزشافزايش اطلاعات و آگاهي
ارجاع بيمار به روانشناس جهت
مشاوره، تنها يا با زوج
استفاده از دستگاهها: منظور دستگاه
وکيوم است که فقط در بيماران بخصوص مفيد مي باشد. به هيچ وجه منظور
دستگاه هائي که در ماهواره تبليغ مي شوند نيست.

خط سوم درماني: در اين خط درماني از

داروهاي موضعي استفاده مي شود که سه نوع دارد:

داروهاي تزريقي که در آن به بيمار آموزش

داده مي شود که يک ماده داروئي را به آلت تناسلي تزريق کند مثل بيماران ديابتي که به خود انسولين تزريق مي کنند. داروهاي که مخصوص تزريق در آلت تناسلي هستند، انواع گوناگون دارند که بايد کم عارضه ترين آنها انتخاب شود.

شيافها: که در آن يک ماده داروئي به شکل شياف با دستگاه مخصوص وارد مجراي ادرار شده و از طريق مخاط مجرا جذب و سبب نعوظ مي شود.

پمادها و کرمها: که در آن مواد داروئي خاصي به شکل پماد يا کرم به پوست آلت تناسلي ماليده مي شوند.

خط چهارم درماني: در اين خط درماني جراحي  انجام مي شود.

جراحي عروق: در موارديکه شريان خون رساننده آلت تناسلي بعلت شکستگي لگن قطع شده است، مي توان با عمل پيوند عروق دوباره خونرساني آلت تناسلي را برقرار کرد.
گذاشتن پروتز: اگر بيمار به هيچ کدام از درمانهاي فوق پاسخ ندهد، مي توان براي بيمار پروتز گذاشت. پروتزهاي آلت تناسلي انواع مختلف دارند. يک نوع آن دو تکه و از جنس سيليکون مي باشد که نيمه جامد است و به راحني مي توان آنرا خم و راست کرد. پس از گذاشتن اين نوع  پروتز، آلت تناسلي هميشه در حالت نعوظ باقي مي ماند ولي بيمار مي تواند با دست خود آلت تناسلي را خم و راست کند. در نوع ديگر که به سه تکه اي معروف است، بيمار در زمان مورد نياز مي تواند با استفاده از دستگاه در خود نعوظ ايجاد کند و سپس آنرا از بين ببرد.

تدوین = مجله سبک زندگی محبوب ترین ها

امتیاز دهید post
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا