طرز تهیه ترافل خرما شکلاتی مجلسی
فهرست مطالب
دستور درست کردن ترافل خرما و شکلات
مواد لازم ترافل خرما و شکلات:
- 750 گرم خرما
- 300 گرم گردو کوبیده شده
- 8/1 قاشق چایی خوری وانیل
- 250 گرم کره
- 300 گرم شکلات تخته ای شیری
- 2 قاشق سوپ خوری روغن مایع
طرز تهیه ترافل خرما و شکلات و گردو:
- پوست خرما را گرفته و هسته آن را جدا کنید. خرماهای را بدون پوست و هسته را به همراه وانیل و روغن مایع داخل غذاساز بریزد و به شکل پوره ای یکدست در آورید.
- کره را آب کرده، به مخلوط خرما اضافه کرده و خوب هم بزنید. وقتی مایه شیرینی کاملا یکدست شد روی آن را با کیسه فریزر پوشانده و به مدت 15 دقیقه در یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد.
- بعد از 15 دقیقه مایه شیرینی را از یخچال بیرون آورده و گردو پودر شده را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید. از مایه شیرینی به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد کنید.
- در یک سینی فویل پهن کنید و گلوله های شیرینی را روی آن بچینید. همه مایه شیرینی را به همین صورت به شکل توپک در آورد و کناری بگذارید. شیرینی های فرم داده را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید. سپس شکلات تخته ای را روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) آب کرده، شیرینی ها را در آن بغلتانید تا شکلات همه جای شیرینی را بپوشاند.
- شیرینی ها آغشته به شکلات را روی فویل , روی سینی بچینید تا شکلات ها سفت شوند. بعد آنها را در کپسول کاغذی و در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.
فوت و فن درست کردن ترافل خرما و شکلات خوشمزه خانگی
روش بن ماری به این ترتیب است که شما فقط کافی است که شکلات های تخته ای را داخل کاسه ای فلزی بریزید و کاسه را روی قابلمه حاوی آب که روی اجاق گاز در حال جوشیدن است بگذارید. به این ترتیب شکلات در اثر حرارت بخار آب داخل قابلمه ذوب می شود. در نتیجه شاهد یک ترافل خرما شکلاتی مجلسی خوشمزه خواهید بود.
طرز تهیه ترافل خرما شکلاتی مجلسی
- خرما: 500 گرم
- کنجد: 1 پیمانه
- کره: 1 قاشق غذاخوری
- مغز فندق یا گردو: به میزان لازم
- شکلات تلخ: 200 گرم
- روغن مایع: به میزان لازم
طرز تهیه ترافل خرما شکلاتی مجلسی
- خرماها را بشویید و هستههای آنها را جدا کنید.
- آنها را همراه کره، داخل تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گرم شوند.
- با گوشتکوب یا هر وسیلهی دیگری، آنها را بکوبید و یا چنگ بزنید تا یکدست شوند.
- کنجدها را داخل تابه بریزید و چند دقیقهای با حرارت ملایم تفت دهید تا زمانی که بوی خامی آن گرفته شود.
- آنها را تا حدی که ریز شوند ولی به روغن نیفتند، آسیاب کنید.
- کنجدها را با خرماهای له شده ترکیب کرده و خوب مخلوط کنید.
- اگر مایل باشید میتوانید در این مرحله به مواد ادویههایی مثل دارچین، پودر هل، زنجبیل و یا هر ادویه ای که دوست دارید، اضافه کنید.
- از مواد خرمایی کنجدی توپک هایی به اندازهی درشتتر از فندق بردارید، وسط آن را یک مغز فندق یا مغز گردو بگذارید و با کف دست گرد کنید.
- همه مواد را به همین صورت درست کنید.
- برای کاور توپکها نیز میتوانید آنها را در پودر نارگیل، پودر کنجد، پودر پسته و یا شکلات بغلتانید.
- در این دستور توپکها با شکلات تلخ کاور شدهاند. به این صورت که شکلات را بنماری کرده و به آن مقداری روغن مایع اضافه کنید تا رقیق شود.
- توپکها را در شکلات مایع فرو برده، با کمک چنگال بیرون بیاورید.
- آنها روی کاغذ روغنی قرار داده و داخل یخچال گذاشته تا شکلات سفت شود.
- ترافل خوشمزه را از یخچال خارج کرده و نوش جان کنید.
نکات ترافل خرما شکلاتی مجلسی
مقدار کنجد میتواند به دلخواه کمتر یا بیشتر شود.
برای تزئین میتوانید از شکلات سفید استفاده کنید.
خوشمزگی این ترافل در کنار چای دو چندان میشود.
این ترافل خرمایی میتواند میان وعده ای سالم، پرخاصیت و خوشمزه برای کودکان دلبند شما باشد.
بیشتر بخوانید = آموزش پخت هویج پلو
ترفندها
برای اینکه ترافلها شکل بهتری داشته باشند، میتوانید از قالبهای مخصوص ترافل استفاده کنید.
برای اینکه ترافلها طعم بهتری داشته باشند، میتوانید به مواد اولیه آن، مقداری عسل یا پودر کاکائو اضافه کنید.
اگر میخواهید ترافلها را به صورت مجلسی تزئین کنید، میتوانید از گل محمدی، پودر پسته، پودر نارگیل و یا کنجد استفاده کنید.
سرو کردن
ترافلهای خرما را میتوانید به صورت سرد یا گرم سرو کنید. آنها را میتوانید به عنوان دسر، میان وعده یا حتی عصرانه میل کنید.
طرز تهیه شکلات خرما و بیسکوییت
- خرما: 300 گرم
- بیسکوییت پتی بور: 200 گرم
- کره: 100 گرم
- شکلات تخته ای: 100 گرم
طرز تهیه
ابتدا خرماها را هسته گرفته و با چنگال له کنید.
بیسکوییت ها را نیز به پودر تبدیل کنید.
کره را روی حرارت ذوب کنید.
کره ذوب شده را به خرما و بیسکوییت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد کنید.
شکلات را بن ماری کنید.
خرماهای گرد شده را در شکلات ذوب شده فرو ببرید و روی کاغذ روغنی قرار دهید.
شکلات ها را به مدت 15-20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شوند.
شکلات خرما و بیسکوییت آماده است. نوش جان!
نکات
می توانید از انواع خرما استفاده کنید.
اگر خرماهای شما خشک هستند، می توانید قبل از استفاده آنها را چند دقیقه در آب گرم قرار دهید.
می توانید به مواد مقداری پودر کاکائو، دارچین یا پودر هل اضافه کنید.
می توانید از شکلات سفید یا شکلات با طعم های مختلف نیز استفاده کنید.
ترفندها
برای اینکه شکلات ها به دستتان نچسبند، دستتان را چرب کنید.
می توانید از قالب های مخصوص شکلات برای شکل دادن به شکلات ها استفاده کنید.
می توانید شکلات ها را به صورت تزئین شده با پودر نارگیل، پودر پسته یا کنجد سرو کنید.
- تدوین: مجله آشپزی محبوب ترین