آشپزی

طرز تهیه ساندویچ فلافل اصل + عکس ساندویچ فلافل

چگونه یک ساندویج فلافل اصل درست کنیم؟ فلافل یک غذای خوشمزه جنوبی است که البته خاستگاه آن مصر است و در دیگر کشور های عربی هم طرفدار زیاد دارد. این غذا به خاطر داشتن نخود به عنوان ماده اصلی بسیار مقوی است و در ضمن جزو ارزان ترین فست فودها به حساب می آید. درست است که ماده اصلی آن نخود است ولی آن را هم به روش های مختلف می پزند. با محبوب ترین ها همراه باشید.
ساندویچ فلافل یکی از غذاهای سالم و خوشمزه است که می‌توانید به سرعت تهیه کنید. برای تهیه ساندویچ فلافل اصل، می‌توانید از مواد زیر استفاده کنید:

 

موارد لازم تهیه ساندویچ فلافل:

  • نخود پخته شده یا نخود چیکن (یک پیمانه)
  • پیاز خرد شده (یک عدد)
  • سیر خرد شده (یک حبه)
  • کره زعفرانی یا روغن زیتون (دو قاشق غذاخوری)
  • پودر فلفل قرمز (نصف قاشق چایخوری)
  • پودر دارچین (یک قاشق چایخوری)
  • نمک (به میزان دلخواه)
  • آرد نخود (نیم پیمانه)
  • آبلیمو (دو قاشق غذاخوری)
  • نان لواش (چند برگ)
  • خیار شور، ریحان، نعناع و سس طالبی (برای تزئین و سرو کردن)
عکس ساندویچ فلافل
عکس ساندویچ فلافل

طرز تهیه ساندویچ فلافل :

  1. نخود پخته شده، پیاز، سیر، کره زعفرانی یا روغن زیتون، پودر فلفل قرمز، پودر دارچین و نمک را در یک میکسر یا آسیاب الکتریکی بریزید و همه مواد را به هم بزنید تا یک خمیر نرم و یکدست به دست آید.
  2. خمیر نخود را در یک کاسه بریزید و آرد نخود را به آن اضافه کنید تا خمیر رقیق و قابل شکل‌دهی شود.
  3. یک تابه را با روغن یا کره زعفرانی گرم کنید.
  4. از خمیر نخود به اندازه یک قاشق غذاخوری برای هر فلافل، گرد و صاف شکل دهید و در تابه گرم کرده شده قرار دهید. به هر طرف فلافل‌ها را حدود ۳ دقیقه سرخ کنید تا همه طرف‌های آنها به طور یکنواخت سرخ شوند.
  5. نان لواش را درون ماکروویو یا روی تابه سرخ کرده و گرم کنید.
  6. به هر نوع نان لواش یک الی دو فلافل اضافه کنید و با خیار شور، ریحان، نعناع و سس طالبی تزئین و سرو کنید.

فوت وفن خوشمزه تر شدن ساندویچ فلافل :

اگر نخود ها را به مدت زیاد خیس کنید و در این مدت چند بار آب آنها را عوض کنید بهتر است. بعد از خیس کردن باید چندین بار چرخ شود تا نخود ها پوره و یکدست و ریز شوند.
یه جور دیگه :
بعضی از فلافل تخم مرغ نمی زنند وآن را با ورز دادن زیاد، درست می کنند. پس اضافه کردن تخم مرغ بسته به نظر شماست. برای داخل فلافل می توانید از تخم گشنیز یا جعفری تازه هم استفاده کنید.

چه نوع سبزیجاتی می‌توانم برای تزئین ساندویچ فلافل استفاده کنم؟

برای تزئین ساندویچ فلافل می‌توانید از انواع سبزیجات مختلف استفاده کنید. در زیر چند نوع سبزیجات برای تزئین ساندویچ فلافل آورده شده است:

  1. خیار شور: خیار شور یکی از سبزیجاتی است که به طور خاص با ساندویچ فلافل هماهنگ می‌شود. شما می‌توانید خیار شور را با تکه‌های کوچک برش داده و روی ساندویچ قرار دهید.
  2. ریحان: ریحان یکی از سبزیجاتی است که با طعم و مزه‌ی فلافل خوب ترکیب می‌شود. شما می‌توانید برگ‌های ریحان را به صورت کامل یا خرد شده روی ساندویچ قرار دهید.
  3. نعناع: نعناع یکی از سبزیجاتی است که با طعم فلافل خوب همخوانی دارد. شما می‌توانید برگ‌های نعناع را به صورت کامل یا خرد شده روی ساندویچ قرار دهید.
  4. جعفری: جعفری یکی از سبزیجاتی است که به طور خاص با فلافل هماهنگ می‌شود. شما می‌توانید برگ‌های جعفری را به صورت کامل یا خرد شده روی ساندویچ قرار دهید.
  5. پیاز سبز: پیاز سبز یکی دیگر از سبزیجاتی است که به طور خاص با فلافل هماهنگ می‌شود. شما می‌توانید پیاز سبز را به صورت برش‌های کوچک روی ساندویچ قرار دهید.
  6. روشنی: روشنی یکی دیگر از سبزیجاتی است که به طور خاص با فلافل هماهنگ می‌شود. شما می‌توانید برگ‌های روشنی را به صورت کامل یا خرد شده روی ساندویچ قرار دهید.
  7. گشنیز: گشنیز یکی دیگر از سبزیجاتی است که به طور خاص با فلافل هماهنگ می‌شود. شما می‌توانید برگ‌های گشنیز را به صورت کامل یا خرد شده روی ساندویچ قرار دهید.

با استفاده از هر یک از این سبزیجات، می‌توانید ساندویچ فلافل خود را تزئین کنید و طعم و مزه‌ی آن را بهبود بخشید.

‬‎
عکس ساندویچ فلافل خانگی
‫‬‎
عکس فلافل کثیف
‫‬‎
عکس ساندویچ فلافل با کیفیت
‫‬‎
عکس فلافل با قارچ و پنیر
‫‬‎
عکس فلافل بیرونی
‫‬‎
عکس ساندویچ همبرگر
‫‬
‫عکس ساندویچ برای استوری‬‎

5/5 - (8 امتیاز)
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا