آشپزی

صبحانه عاشقانه

آموزش درست کردن یک صبحانه عاشقانه

وب سایت ایران کوک: پنکیک رد ولوت نوعی پنکیک ابتکاری و خلاقانه است که بدلیل رنگ قرمز زیبایی که دارد برای مناسبت های رمانتیک بسیار مناسب است. این پنکیک های خوشمزه با تاپینگ پنیر خامه ای، صبحانه ای فوق العاده خوشمزه و  رمانتیک برای شروع یک روز خوب هستند.

مواد لازم:

  •     پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم
  •     پودر قند ۱ فنجان
  •     اسانس وانیل ۲ قاشق چایخوری
  •     آرد ساده ۱ و نیم فنجان
  •     شکر ۲ قاشق غذاخوری
  •     بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  •     پودر کاکائو تلخ ۱ قاشق غذاخوری
  •     تخم مرغ ۲ عدد
  •     شیر ۱/۴ فنجان
  •     باتر میلک ۱ فنجان
  •     سرکه سفید ۱ قاشق چایخوری
  •     رنگ خوراکی قرمز ۲ قاشق چایخوری
  •     کره آب شده ۱/۴ فنجان

طرز تهیه:

۱-برای تهیه تاپینگ پنکیک، ابتدا پنیر خامه ای، پودر قند و ۱ قاشق اسانس وانیل را در کاسه ای بریزید و آنقدر هم بزنید تا کاملا یکدست شود. سپس کاسه را کناری بگذارید.

۲-در کاسه دیگری آرد، شکر، بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم ترکیب کنید. تخم مرغ ها را در یک کاسه جداگانه بشکنید و هم بزنید. سپس شیر، باترمیلک، ۱ قاشق چایخوری اسانس وانیل، سرکه سفید و رنگ خوراکی قرمز را اضافه کنید و مخلوط کنید. ترکیب آردی را کم کم اضافه کنید و مرتب هم بزنید. کره آب شده را اضافه کنید و با بقیه مواد خوب ترکیب کنید.

۳-ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و کف آن را کمی چرب کنید. سپس با یک قاشق بزرگ یا ملاقه کمی از خمیر بردارید و بصورت یک دایره داخل ماهیتابه بریزید. چند دقیقه صبر کنید، زمانیکه سطح پنکیک پر از حباب شد به آرامی پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد.

۴-به همین ترتیب تمام پنکیک ها را آماده کنید، سپس آن ها را در بشقاب بچینید و تاپینگ پنیر خامه ای را روی آن ها بریزید و این پنکیک های خوشمزه و خوشرنگ را بصورت گرم نوش جان کنید.

نکته:

باترمیلک بدلیل بافت و طعم خوبی که به انواع دسر می دهد کاربرد فراوانی دارد. طرز تهیه باتر میلک بسیار راحت است و می توانید آن را در منزل تهیه کنید. در صورتی که امکان استفاده از باترمیلک را ندارید بجای آن، می توانید از همان مقدار ماست استفاده کنید.

امتیاز دهید post
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا